This project is read-only.
1

Closed

Only Admins Can Add/Edit

description

After a period of time goes by the box becomes unchecked and anyone can add/delete.

This could happen one day or three days later.

Thanks
Closed Feb 1, 2013 at 3:08 PM by darkfalz
version 5.1 corrected this issue.

comments

darkfalz wrote Jan 25, 2013 at 3:01 PM

I dont see how this could reset after days..... The file may be getting overwritten by something else?
As a test, go ahead and set the value. Then in the APP_DATA folder you will find an XML called SiteSettings.XML. Inside that file you will find the <OnlyAdminsCanEdit> setting.
Does this reflect what you set it to on the site?

wrote Jan 25, 2013 at 3:01 PM

compugru wrote Jan 25, 2013 at 11:28 PM

If you go back into to the admin config, the box is unchecked but the value is still 1 in the xml meaning it should be checked so it must be something where the system stops reading in the xml file.

darkfalz wrote Jan 26, 2013 at 1:23 AM

Is the value "1" or "true" ?
I'm wondering if there isn't something else with the Boolean that's acting up. Otherwise I'm stumped. I'll try to set it up on the test site to replicate the scenario and see what happens.

darkfalz wrote Feb 1, 2013 at 2:30 PM

I was finally able to recreate the issue. I am working on trying to figure out WHY it's happening now though and will post an updated/correction as soon as possible.

darkfalz wrote Feb 1, 2013 at 3:01 PM

v 5.1 has been uploaded and replaced 5.0.
This corrects the issue.

wrote Feb 1, 2013 at 3:08 PM

wrote Feb 14, 2013 at 8:37 PM

wrote May 16, 2013 at 8:47 AM